کرپ اسمورس

 کرپ اسمورس

طرز تهیه کرپ اسمورس

مواد لازم برای آماده‌سازی 20 تا 25 کرپ
2 پیمانه آرد
3 عدد تخم‌مرغ
¼ پیمانه کره آب شده
3 قاشق غذاخوری پودر قند
3 پیمانه شیر

مواد لازم برای آماده سازی کرپ اسمورس برای 2 نفر
2 عدد کرپ
2 عدد بیسکویت گراهام خرد شده
42 گرم شکلات خ
1 پیمانه مارشملو کوچک
سس شکلاتی
بیسکویت گراهام خرد شده

دستور تهیه کرپ
1. آرد، تخم‌مرغ، کره و شکر را در کاسه بزرگی ریخته و تا زمانی که تمامی مواد کمی مخلوط شوند هم می‌زنیم.

2. نصف پیمانه شیر را به تدریج اضافه کرده و تند تند هم می‌زنیم به طوری که شیر کاملا در خمیر مخلوط شود و خمیر قبل از اضافه کردن بقیه شیر، نرم و یک‌دست شود.

3. این کار را با باقیمانده شیر تکرار می‌کنیم. خمیر باید آبکی باشد و گلوله گلوله نشود.

4. 1/3 پیمانه خمیر را در وسط ماهی‌تابه روی حرارت ملایم ریخته و ماهی‌تابه را می‌چرخانیم تا خمیر به طور کامل و یک‌دست در ماهی‌تابه پخش شود.

5. برای آن‌که مطمئن شویم یک سمت خمیر پخته و آماده برگرداندن است، کمی از گوشه خمیر را بلند می‌کنیم. اگر رنگ زیر خمیر قهوه‌ای مایل به طلایی بود، کرپ آماده برگرداندن است.

6. تا زمانی که گوشه‌های کرپ شروع به ترد شدن کنند، کرپ را می‌پزیم. از روی حرارت برداشته و با دستمال آشپزخانه کرپ‌ها را می‌پوشانیم تا مرطوب و تر بماند.

دستور تهیه کرپ اسمورس
7. دمای فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد( 350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

8. نیمی از بیسکویت گراهام خرد شده، تکه‌های شکلات و مارشملوها را روی نصف کرپ می‌ریزیم.

9. نصف دیگر کرپ را روی مخلوط برگردانده و بعد دوباره کرپ را تا می‌کنیم.

10. این کار را برای دیگر کرپ تکرار می‌کنیم.

11. کرپ‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر می‌پزیم تا مارشملو و شکلات داخل آن کمی آب شوند.

12. روی کرپ را با سس شکلاتی و بیسکویت خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

منبع :اُجاق داغ

نظرات خود را بیان کنید