متیلف فرنگی آلمانی

متیلف فرنگی آلمانی

میتلف فرنگی آلمانی

مواد لازم :

گوشت چرخ شده ۷۵۰ گرم

کرفس يک و نيم پيمانه

پياز داغ طلايي ۳ قاشق غذاخوري

سبزي خرد شده يک و نيم پيمانه

تخم مرغ ۱ عدد

شير يک و نيم پيمانه

آرد سوخاري يک و نيم پيمانه

روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري

زعفران آب شده ۱ قاشق مرباخوري

هويج ۲ قاشق غذاخوري

فلفل دلمه اي رنگي ۲ قاشق غذاخوري

نمک و فلفل به ميزان لازم

دارچين به ميزان لازم

 

چطوري درست کنم:

1-پياز را نگيني ريز خرد کرده و کمي در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هويج ريز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه اي را کمي تفت داده تا نرم شود.

2-گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچين کامل ورز داده تا يک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه اي، هويج و پياز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزيجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهيد.

3-در روغن باقي مانده رب را کمي تفت دهيد و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نماييد.

4-آرد سوخاري را با شير مخلوط کرده و به مايه گوشتي افزوده و کاملا ورز دهيد تا يک دست شود.

5-قالب مخصوص (قالب ميتلف يا پاند کيک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ريخته و روي قالب را فويل کشيده و به مدت ۴۵ دقيقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پايين قرار دهيد.

 

6-پس از ۴۵ دقيقه فويل را از روي ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت ۳۰ دقيقه ديگر قرار دهيد.

7-پس از اين زمان ميتلف شما آماده است ميتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزيجات آب پز به عنوان دورچين و کمي برنج قالبي يا پوره سيب زميني سرو نماييد.

نکات:

1-قالب لُف قالبي مستطيل شکل است با لبه هايي نسبتا بلند که براي اين غذا و بسياري ديگر از غذا ها مورد استفاده قرار مي گيرد.

2-اين غذا را با سس گوجه فرنگي يا تمام زير مجموعه هاي اين سس مادر مي توانيد سرو نماييد.

3-براي برش اين غذا اجازه دهيد که کمي سرد شده و سپس برش بزنيد تا بهتر برش خرده و خرد نشود.

4-سبزي ساطوري شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفري)…. جعفري بيشتر از ساير سبزي ها.

نظرات خود را بیان کنید