دلمه فلفل پنیری

دلمه فلفل پنیری

مناسب برای 5 نفر

مواد لازم
5 عدد فلفل دلمه‌ای( تخم و گوشت داخل آن‌ها را خالی کنید)
2 پیمانه برنج پخته شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 بسته ذرت آبکش شده
نصف یک عدد پیاز
1 بسته لوبیا آبکش شده
½ پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده
½ پیمانه سس سالسا
2 پیمانه پنیر چدار خرد شده
½ پیمانه آب مرغ( آب استخوان مرغ)

دستور تهیه
1. برنج، نمک، فلفل، ذرت، پیاز، لوبیا، گوجه‌فرنگی و سس سالسا را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم.

2. فلفل دلمه‌ای‌های خالی شده را در آرام‌پز 6.5 لیتری گذاشته به طوری که قسمت خالی شده آن‌ها رو به بالا باشد.( در صورت نیاز ته فلفل‌ها را بریده تا راحت‌تر در آرام‌پز قرار بگیرند.)

3. نصف فلفل دلمه‌‌ای‌ها را با مخلوط برنج پر کرده و 1 پیمانه از پنیر را روی آن‌ها می‌ریزیم.

4. باقیمانده مخلوط برنج را داخل فلفل دلمه‌ها ریخته و دوباره با پنیر تزیین می‌کنیم.

5. آب مرغ را در آرام‌پز می‌ریزیم.

6. آرام‌پز را روی درجه حرارت زیاد تنظیم کرده و به مدت 4 ساعت می‌پزیم.

7. نوش جان

منبع : اُجاق داغ

نظرات خود را بیان کنید